Klantenservice

De klantenservice is van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 20.00 in verband met ander werk en school kan het zijn dat ik niet kan opnemen. Stuur dan even een bericht via WhatsApp of via email en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Is alles uit het assortiment leverbaar?

Ja, vrijwel alle artikelen zijn zoals je gewend bent uit voorraad leverbaar en al onze leveranciers leveren op dit moment als gebruikelijk. Mocht het onverhoopt gebeuren dat een artikel niet voorradig is bij Funbadges en niet geleverd kan worden door onze leveranciers, dan vermelden we de verwachte leverdatum duidelijk bij een product.

Kan mijn verzending vertraging oplopen?

We doen er alles aan je pakketje zo snel mogelijk bij je in huis te hebben en in de meeste gevallen lukt het te leveren binnen de 3-7 werkdagen die we je beloven. Duurt het iets langer? Dan vragen we hiervoor je begrip.

COVID-19 UPDATE: Omdat de bezorgers het op dit moment erg druk hebben lopen veel verzendingen vertragingen op. Dit heb ik helaas niet in de hand en vraag hierom begrip.

Hoe gaat de bezorging nu in zijn werk?

Brievenbuspakketjes via PostNL worden zoals gewoonlijk in je brievenbus bezorgd. De bezorgers van PostNL weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Ze houden afstand en vermijden fysiek contact.

Hoe werkt het retourneren van mijn bestelling?

Ik hanteer bij Funbadges altijd al een extra ruime retourtermijn van 90 dagen. Meer informatie over ruilen en retourneren vind je op deze pagina.