Inventieve manieren om je badges en patches te laten zien

Er zijn verschillende soorten scouts. De geen die hun bloes een beetje versieren en de gene die hun bloes vol gooien met badges of patches. En soms zijn er zelfs scouts die iets anders vol goeien met funbadges. We staan altijd versteld van de creativiteit van onze klanten.

Als je dol bent op het vinden van nieuwe creatieve manieren om je badges en patches te laten zien. Dan ben je op de goede plek. Bekijk dan deze inspirerende ideeën van verschillende landen.

Badge ideeën:

De Scouting bloes word ook vaak gevuld met badges of patches! veel van onze klanten vullen hun complete rugpand met onze badges! Of met andere leuke kamp badges zoals LSW / RSW

Veel van onze klanten sturen ons foto’s als ze hun badges vast hebben gemaakt op hun medium. Zoals deze klant, Zij heeft haar kampvuurdeken gevuld met veel van onze badges!

Rugzakken worden vaak versierd met badges en patches zoals de “Don’t follow me i’m lost to” badge. Je kan je rugzak heel makkelijk inpakken met badges. Zelfs op je schouder banden kan je ze vast naaien.

In andere landen gebruiken ze een lint om hun schouder zoals in de tekenfilm Ferbphineas and Ferb hier doen ze hun kwalificatie badges op maar ook vaak hun funbadges!