Funbadges voor airsoft

Toen we funbadges oprichten, dachten we vooral aan badges en insignes voor scouts. Al sinds de oprichting door Baden-Powell in 1907 spelen insignes en badges een belangrijke rol binnen de scouting. Met badges laat je zien bij welke groep je hoort én welke skills je al hebt verworven.

Ook buiten de scouting worden badges gebruikt. Eerst doordat scouts hun badges ook gebruikten om hun kleding of tas te versieren. Anderen zagen dat, en wilden ook badges gaan gebruiken.

Steeds meer groepen weten hun weg naar www.funbadges.nl te vinden. Dat we niet alleen standaard badges leveren, maar ook custom badges zal daarin een grote rol spelen. Ook liefhebbers van airsoft blijken fan te zijn van onze badges en patches.

Welke rol spelen badges en patches voor airsoft?

Airsoft is een teamsport. Jouw team, tegen het andere team. Met patches en badges kun je de teamvorming versterken. Voor airsoft spelers zijn patches een goede manier om te laten zien bij welk team ze horen. Niet door felgekleurde kleding zoals een sportteam, want je wilt je natuurlijk wel een beetje kunnen verstoppen. Met patches en custom linten kun je jouw team een geheel eigen airsoft uniform geven, zelfs met naamtags.

Teamvorming door patches voor airsoft

Als je het veld in gaat draag je natuurlijk een legergroene overal. Maar dat draagt de tegenpartij ook! Zorg dat je uniform jullie tot een eenheid maakt door slim gebruik te maken van badges en patches. Voor airsoft spelers raden we een combinatie aan van teamtags en persoonlijke tag. Gebruik een patch met een dier als airsoft mascotte, in combinatie met een van de zwart-witte patches met een spreuk naar keuze.

Als iedereen een eigen spreuk kiest, maar wel in hetzelfde ontwerp komen individualiteit en teamlidmaatschap samen.

Bestel daarnaast een patch met de naam van de spelers zodat -ook in het heetst van de strijd- duidelijk is met wie je te maken hebt.

Competitieve toepassingen van patches voor airsoft

Met patches maak je een airsoft uniform compleet. Maar je kunt er nog veel meer mee doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het stimuleren van de competitie door badges uit te geven aan wie iets bijzonders heeft gepresteerd?

Bij funbadge.nl kun je jouw eigen ontwerp laten vertalen in een unieke badge (ook bij kleine oplages).

Een beker of medaille is leuk, maar die verdwijnt in de prijzenkast. Geef de winnaars patches voor hun overwinning in het airsoft toernooi en ze kunnen bij elke nieuwe slag kan pronken met de behaalde overwinning.

Wil je individuele prestaties belonen? Ook dat kan. Ontwerp een speciale patch voor de airsoft speler die een bepaald aantal spelen heeft gewonnen, of een sniper patch voor de airsoft speler die elke keer opnieuw raak schiet. Bedenk het, en het kan.

Spelen jullie heel fanatiek? Dan heeft elke speler waarschijnlijk zijn eigen specialisatie. Met speciale badges voor airsoft specialisaties is ieders rol altijd duidelijk.

Samen badges ontwerpen voor airsoft

Wil je jouw team net even wat professioneler maken? Wil je dat de tegenstander al nerveus wordt wanneer ze jullie, als eenheid, zien aantreden? Neem dan contact met ons op, om samen een set patches voor je airsoft team te ontwerpen die indruk maakt.