Custom Badges

Op zoek naar op maat gemaakte badges of emblemen? Wij bieden op maat gemaakte en in huis ontworpen badges. Zo kun je kiezen uit geborduurde, bedrukte, rubberen (PVC) en gewoven emblemen. Laat ons u helpen met uw idee een realiteit te maken. Wil je meer informatie hebben? Stuur ons even een berichtje op whatsapp en we helpen je graag verder!

We hebben deze badge laten maken voor onze Flying Tigers. Wij hebben nu een paar blije vrienden met warme hoofdjes rondlopen met deze mooie tijger er op. Supper bedankt!

Wij wilden iemand bedanken voor het coƶrdineren van het coronabeleid en wouden daar voor een covid insigne laten maken. Dit was zo gebeurd samen met funbadges en zelfs in kleinere oplage.

Dat niet alle ontwerpen op een badge kunnen wist ik niet. Dankzij de vakkundige begeleiding van Funbadge heb ik zelf mijn eigen badge kunnen ontwerpen. Hij is echt fantastisch geworden. Aanrader, van harte aanbevolen!

Toen ik welpenleiding werd, kreeg ik ook daarbij een themanaam. Dat werd OE, en om mijn blouse op te fleuren bedacht ik me dit te doen met badges van mijn themanaam. Alleen zijn die er niet zo heel veel. Dan maar zelf verzinnen. Dat was gemakkelijk. Nu nog iemand vinden die dit voor mij kon maken. ... Enig research leverde funbadges.nl op, een site waar ik al eerder badges had besteld. Navraag leverde op dat zij inderdaad custom badges maken. Omschreven wat ik wilde en zij stuurde mij een mooi voorbeeld. Deal gemaakt en badges besteld. Dit alles zo rond de kersttijd gedaan en alles netjes en binnen een acceptabele tijd geleverd. Funbadges.nl een prima onderneming. Zijn ze de goedkoopste? Misschien niet, maar de kwaliteit van de badges en de service maakt de keuze voor mij gemakkelijk.