Custom Badges

In onze webshop tref je tal van leuke insignes en funbadges. Met deze badges en insignes maak je van kleding of tas een geheel eigen object. Wil je iets anders dan anders, om daarmee je individualiteit uit te drukken? Of zoek je naar een unieke badge voor jouw team? Dan kun je bij ons custom badges laten maken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij leveren naast custom badges, patches en insignes ook naambandjes op maat. Geheel volgens jouw ideeën.
Waarschijnlijk weet je al waar je naar op zoek bent, wij weten of en hoe het geproduceerd kan worden. Geborduurde emblemen kunnen custom-made worden gemaakt in afmetingen tot 25x25cm.
Omdat niet elk ontwerp goed tot zijn recht komt als badge geven we je ruimschoots advies over het ontwerpproces en verschillende ontwerpoefeningen.

Laagdrempelig contact via WhatsApp

Het ontwerpen van een custom badge gaat meestal in een paar rondes, daarom zijn we bereikbaar via WhatsApp. Dat houdt het proces laagdrempelig en efficiënt.
Dankzij deze korte lijnen kunnen we snel schakelen en kunnen aanpassingen in het ontwerp van jouw funbadge zonder vertraging worden uitgevoerd. Daardoor duurt het ontwerpen van je custom badge niet langer dan strikt noodzakelijk is. Is je ontwerp volledig? Dan gaan we aan het werk, zodat jij binnen 5 weken jouw custom made badges in huis hebt.

Custom badges laten maken in kleine oplage

Bij veel leveranciers kun je pas terecht om custom badges te laten maken als je er minstens een paar honderd besteld. Dat haalt de fun er wel uit. Bij Funbadges.nl doen we het anders. Bij ons kun je ook terecht als je custom badges wilt laten maken in een lage oplage 1-5 stuks.

Meer weten?

Wil je meer weten over het laten maken van custom badges, in een grote of kleine oplage? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Dat kan natuurlijk via WhatsApp (06-33054563), maar we zijn ook te vinden op Instagram en Facebook. Je kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen, of het contactformulier invullen.

Bewijs van vaardigheid

Badges en patches worden in de scouting vaak gebruikt als bewijs van vaardigheid. Ook wij pronken graag met onze prestaties. Een badge zegt meer dan 1000 woorden, nietwaar?
Daarom laten we je hieronder een aantal van de door ons gemaakte custom badges zien, vergezeld van het verhaal van de klant die we ermee hebben geholpen.

(Hoge oplage) Toen ik welpenleiding werd, kreeg ik ook daarbij een themanaam. Dat werd OE, en om mijn blouse op te fleuren bedacht ik me dit te doen met badges van mijn themanaam. Alleen zijn die er niet zo heel veel. Dan maar zelf verzinnen. Dat was gemakkelijk. Nu nog iemand vinden die dit voor mij kon maken. ... Enig research leverde funbadges.nl op, een site waar ik al eerder badges had besteld. Navraag leverde op dat zij inderdaad custom badges maken. Omschreven wat ik wilde en zij stuurde mij een mooi voorbeeld. Deal gemaakt en badges besteld. Dit alles zo rond de kersttijd gedaan en alles netjes en binnen een acceptabele tijd geleverd. Funbadges.nl een prima onderneming. Zijn ze de goedkoopste? Misschien niet, maar de kwaliteit van de badges en de service maakt de keuze voor mij gemakkelijk.

(Hoge oplage)
3 Klanten:
1. Funbadges de bagdes zijn erg goed gelukt, heel erg bedankt👍👍
2. De badges zijn super cool geworden dankuwel
3.  De badges zien er heel goed uit, iedereen vond ze super gaaf!

(Hoge oplage) Dat niet alle ontwerpen op een badge kunnen wist ik niet. Dankzij de vakkundige begeleiding van Funbadge heb ik zelf mijn eigen badge kunnen ontwerpen. Hij is echt fantastisch geworden. Aanrader, van harte aanbevolen!

(Hoge oplage) We hebben deze badge laten maken voor onze Flying Tigers. Wij hebben nu een paar blije vrienden met warme hoofdjes rondlopen met deze mooie tijger er op. Supper bedankt!

(Lage oplage) Wij wilden iemand bedanken voor het coördineren van het coronabeleid en wouden daar voor een covid insigne laten maken. Dit was zo gebeurd samen met funbadges en zelfs in kleinere oplage.

(Hoge oplage) We hebben deze speciaal door funbadges laten maken voor ons en uiteindelijk ook gezorgd dat hij op de website is gekomen.

(Lage oplage) Wij wilden als afschijds cadeautje een leuke badge laten maken. En ik moet zeggen van af het eerste berigt was de hulp echt fantastische. En de badges die we hebben ontvaggen wat overgens super snel ging, zien er supper gaaf uit. En dat alle maal voor een prikkie

(Lage oplage) Onze dochter wou graag een blauwe badge met de naam Phao en de wolf. Dit is het resultaat en we zijn er erg blij mee.

(Lage oplage)

(Lage oplage)