Alles over de leukste funbadges!

Wist je dat je jouw scoutfit heel eenvoudig nog leuker kan maken? Je kunt badges in de scouting natuurlijk verdienen, maar je kunt ook mooie of grappig badges op je blouse naaien om hem juist uniek te maken. Van grappige dieren tot emoji’s of teksten; jouw scouting avonturen zijn nog leuker met de leukste funbadges!

Welke funbadges zijn er allemaal? Zijn er ook badges met teksten? Kan je ook zelf funbadges ontwerpen? Zijn de funbadges alleen voor de scouting?

Lees er hier alles over en zoek meteen je favoriete scouting badges uit!

Welke funbadges zijn er allemaal?

Er zijn diverse badges voor de scouting verkrijgbaar. Zo zijn er smileys, dieren, of leuke afbeeldingen zoals unicorns of insecten.

Voldoende variatie dus aan leuke badges. Zo kun je door middel van de badges bijvoorbeeld meteen laten zien wie jij bent!

Ook zijn er verschillende kwalificatie badges te koop, voor zowel lucht-, land-, ruiter- als waterscouting. Je kunt deze natuurlijk allemaal zomaar bestellen, maar wel zo leuk als je ze ook vol trots kan dragen omdat je ze zelf verdiend hebt!

Zijn er ook badges met teksten?

Het assortiment badges met teksten is zeer uitgebreid. Natuurlijk zijn er leuke teksten met een knipoog, die goed bij de scouting passen, zoals “don’t follow me I’m lost too”, maar ook algemene grappige teksten die goed staan op je rugzak.

De meeste van deze teksten toveren meteen een glimlach op je gezicht als je ze leest, maar dus ook op het gezicht van degene die je tegenkomt. Funbadges op tassen en kleding maken je dag net een beetje leuker!

Kan ik ook zelf funbadges ontwerpen?

Ja, we kunnen custom funbadges maken op basis van een persoonlijk ontwerp of idee. Daarnaast helpen we je graag met het ontwerp. Zo kun je persoonlijke successen en overwinningen vieren met een custom badge! Meer informatie over gepersonaliseerde badges vind je op onze custom badges pagina.

Grotere oplages funbadges

Wil je een grotere oplage funbadges laten maken voor bijvoorbeeld jouw troep? Zo kunnen jullie als team laten zien wie jullie zijn! Meer informatie vind je op onze pagina over grotere oplages badges voor de scouting.

Zijn de funbadges er alleen voor Scouting?

Laten we dat misverstand meteen de wereld uit helpen: funbadges zijn er natuurlijk voor iedereen! Er zijn speciale badges scouting, zoals de kwalificatie badges. Maar een grappige tekst op je schooltas, of een kleurrijke unicorn op je sweater staat altijd leuk!

Vergeet dus vooral niet te kijken naar een leuke extra badge voor op je schooltas, wanneer je toch gaat bestellen voor je scouting blouse.

Naast badges kun je overigens ook bedrukte kleding, tassen, of andere producten bij ons bestellen. We kunnen zelfs met je meedenken over het ontwerp, zodat je een uniek kledingstuk hebt dat helemaal bij jou past.

Kijk hier meteen voor de mooiste badges, of het nu voor de scouting is of om andere kledingstukken of accessoires te decoreren; funbadges zijn fun